Ontdek VERBORGEN FEESTLOCATIE in hartje Antwerpen. Wij maken van je feest een onvergetelijke belevenis

Deze 4 troeven maken
jouw feest Onvergetelijk !

1. Nuttig jouw aperitief in de grootste wijnkelders van Antwerpen

Eén van de hoogtepunten van je feest in feestzaal De Colvenier is beslist het aperitieven in de indrukwekkende wijnkelders. Dit labyrint van wijnkelders herbergt 20.000 flessen wijn en is bijzonder geschikt voor de verwelkoming van je gasten op een aperitief.

2. Wandel binnen in onze open keuken

In de open keuken nodigen wij je gasten uit om even in de potten te kijken. Zij ontdekken er hoe een smaakvolle kabeljauw vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt... de geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet.

3. Dineer in één van onze themazalen

Van zodra het diner klaar is vergezellen onze obers je gasten naar hun tafel in één van de 4 karaktervolle thema- feestzalen. Je kan dineren in een zuiderse sfeer of karaktervol dineren in één van onze authentieke renaissance feestzalen van de patriciërswoning. Onze imposante wijnkelder is dan weer de uitgelezen plaats voor elke receptie, wijndegustatie,...

4. Geniet van verfijnde gerechten

Chef-kok Patrick Van Herck zweert bij een Franse keuken die hij met een aangeboren creativiteit een eigen identiteit geeft. Steevast geniet je van verfijnde kookkunst en creatieve gastronomie. Stel je eigen menu samen... wij doen de rest

Go on top

Feest in één van onze 4 themazalen
(max 200 personen)

1. ZUIDERSE LOGGIA

Zonovergoten, zuiders & kunstzinnig

Dineert u het liefst in een zuiderse sfeer, omgeven door sierlijke fresco's en exotische planten, dan zal de loggia u bijzonder aanspreken. De zaal met open dak, dat tegelijk dienst doet als wintertuin en zomerterras, baadt in een zonovergoten, warme sfeer. Deze zaal is uitermate geschikt voor een huwelijksfeest, jubileum,...

Capaciteit

2. PATRICIERSZAAL

Belle epoque - nostalgisch

De majestueuze luchters, grote vensterpartijen, houten parket en statige schouwmantels typeren deze zaal. Deze ruimte isin het bijzonder geschikt voor kleinere groepen en besloten feestjes.

Capaciteit

3. WIJNKELDERS

Majestueus, Gezellig & Uniek

Via de open keuken daalt u af naar de imposante wijnkelders met ruim 20.000 flessen wijn. Hier banen uw gasten zich een weg door een ondergronds labyrint van gangen en nisjes, omgeven door wijnen die zowat de ganse wereld vertegenwoordigen. De verschillende ruimtes vormen op hun beurt kleine wijnkeldertjes waar het aangenaam vertoeven is in kleinere kring. De wijnkelder is dé plaats bij uitstek om uw gasten te ontvangen voor een receptie of hun aperitief, cocktail, koffie,...

Capaciteit

4. RENAISSANCEZAAL

Besloten, Intiem & Stijlvol

De majestueuze luchters, grote vensterpartijen, houten parket en statige schouwmantels typeren deze zaal. Deze ruimte isin het bijzonder geschikt voor kleinere groepen en besloten feestjes.

Capaciteit

Gerechten

Een bezoek aan ons feestcomplex zal aantonen dat ‘klasse en kwaliteit’ het motto is van Feestzaal De Colvenier. Het menu wordt samengesteld in onderling overleg afhankelijk van jouw smaak, tijd en budget. De klant en zijn gasten moeten zich thuis voelen.

Voorbeeldmenu's

  • Degustatiebordje bestaande uit drie verschillende voorgerechtjes: - Warme velouté van zwartpootkip, wilde bospaddenstoelen, brunoise van groentjes en groene kruiden. - Panna cotta van gerookte zalm en paling met radijsjes en pijpuitjes. - Carpaccio van langoustine met rode kaviaar
  • Filet van Duroc d’Olives (speciaal gevoederd varkentje) met pikkelsaus, seizoengroentjes en een stampertje van aardappel, wortel en tijm
  • Gebakje van Jonagored-appel met vanillesaus en kaneelroomijs

  • Degustatiebordje bestaande uit drie verschillende voorgerechtjes: - Warme velouté van zwartpootkip, wilde bospaddenstoelen, brunoise van groentjes en groene kruiden. - Panna cotta van gerookte zalm en paling met radijsjes en pijpuitjes. - Carpaccio van langoustine met rode kaviaar
  • A la nage van drie vissoorten met kreeftensoep en fijne groentjes
  • Filet van Duroc d’Olives (speciaal gevoederd varkentje) met pikkelsaus, seizoengroentjes en een stampertje van aardappel, wortel en tijm
  • Gebakje van Jonagored-appel met vanillesaus en kaneelroomijs

  • Degustatiebordje bestaande uit drie verschillende voorgerechtjes: - Warme velouté van zwartpootkip, wilde bospaddenstoelen, brunoise van groentjes en groene kruiden. - Panna cotta van gerookte zalm en paling met radijsjes en pijpuitjes. - Carpaccio van langoustine met rode kaviaar
  • A la nage van drie vissoorten met kreeftensoep en fijne groentjes
  • Filet van Duroc d’Olives (speciaal gevoederd varkentje) met pikkelsaus, seizoengroentjes en een stampertje van aardappel, wortel en tijm
  • Pronkwagentje vol met gerijpte kazen met druiven, noten en zoet brood
  • Gebakje van Jonagored-appel met vanillesaus en kaneelroomijs

  • Degustatiebordje bestaande uit drie verschillende voorgerechtjes: - Warme velouté van zwartpootkip, wilde bospaddenstoelen, brunoise van groentjes en groene kruiden. - Panna cotta van gerookte zalm en paling met radijsjes en pijpuitjes. - Carpaccio van langoustine met rode kaviaar
  • A la nage van drie vissoorten met kreeftensoep en fijne groentjes
  • Licht gebakken en gekarameliseerde witloofsnippers met gebakken ganzenlever en een zoet sausje van rode wijn en port
  • Filet van Duroc d’Olives (speciaal gevoederd varkentje) met pikkelsaus, seizoengroentjes en een stampertje van aardappel, wortel en tijm
  • Pronkwagentje vol met gerijpte kazen met druiven, noten en zoet brood
  • Gebakje van Jonagored-appel met vanillesaus en kaneelroomijs

  • Degustatiebordje bestaande uit drie verschillende voorgerechtjes: - Warme velouté van zwartpootkip, wilde bospaddenstoelen, brunoise van groentjes en groene kruiden. - Panna cotta van gerookte zalm en paling met radijsjes en pijpuitjes. - Carpaccio van langoustine met rode kaviaar
  • A la nage van drie vissoorten met kreeftensoep en fijne groentjes
  • Licht gebakken en gekarameliseerde witloofsnippers met gebakken ganzenlever en een zoet sausje van rode wijn en port
  • Tussenpauze met een schepje smeuïge sorbet van citrusfruit met muntlikeur
  • Filet van Duroc d’Olives (speciaal gevoederd varkentje) met pikkelsaus, seizoengroentjes en een stampertje van aardappel, wortel en tijm
  • Pronkwagentje vol met gerijpte kazen met druiven, noten en zoet brood
  • Gebakje van Jonagored-appel met vanillesaus en kaneelroomijs

Go on top

Getuigenissen

Elke en Joris De Wandel | Borgerhout

" We voelden ons meteen thuis en hebben dan ook bijzonder genoten van ons huwelijksfeest. Ik zal je feestzaal aan kennissen en vrienden zeker aanbevelen. "

Petra en Dirk De Clerck | Waasmunster

" Hier heb je echt het gevoel dat de klant koning is ! Waar is het beter vertoeven met vrienden en familie op de mooiste dag van je leven. Feestzaal De Colvenier komt aardig in de buurt. Dank aan het ganse team. "

Ann Denaucourt | Zottegem

" Voor ons weekendje weg in Antwerpen ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van onze vereniging heeft jullie zaak werkelijk alles overtroffen. Wij hebben er alle 50 bijzonder van genoten. Hartelijke groeten aan het gastvrije personeel van jullie zaak. "

Dhr. Van Overbeke | Bazel

" Prijs-kwaliteit tien op tien! De aperitief in de wijnkelder was werkelijk ongelooflijk. Daarna door jullie obers via de keuken naar de mooie zaal gebracht waar we genoten hebben van een overheerlijke maaltijd. Een echte aanrader voor idereen die op zoek is naar authenticiteit. "

Brigitte De Coster

" Mijn partner en ik vierden onze huwelijksverjaardag in de Colvenier. Het eten was subliem. Prijs/kwaliteit krijgt het van ons een dikke 10. "

Francine Piens

" Niks op aan te merken, van het aperitief tot het dessert. Zeker een van de lekkerste feestmaaltijden die ik ooit gegeten heb. Ons volgend feest organiseren we zeker terug in jullie locatie. "

Meer tevreden klanten...

  • Familie Bartholomeus | Sint-Niklaas
    " Wij hebben de 60ste verjaardag van papa gevierd samen met familie. Het was een feest in stijl en bijzonder goed verzorgd! "
  • Olivier en Leen | Berlare
    " De organisatie van ons trouwfeest was een unieke ervaring. Onze gasten waren overweldigd door je feestzaal en de gerechten. "
  • Familie Smet (via Diningcity.com)
    " Lekker gegeten met bijpassende wijnen (Chardonnay uit Lanquedoc en Tinto... uit de Porto-streek, vooral de laatste was heel lekker !) in een ongelofelijk decor. "
  • Remy en Chris (via Diningcity.com)
    " Echt niets op aan te merken. Alles pico bello. Het menu was uitstekend. Op vragen over wijn kreeg ik als leek een meer dan voldoende verstaanbare uitleg. "
Go on top

Sfeerbeelden

Go on top

Contacteer ons

Adres

Feestzaal Colvenier
Sint Antoniusstraat 8 - 2000 Antwerpen
32 (0)477 23 26 50

Locatie

Parking

U wandelt de feestzaal binnen via de aanpalende, overdekte parking in de Schoytestraat 6

Go on top