Unieke feestzalen in hartje Antwerpen.

Authentiek herenhuis en imposante wijnkelder

Op zoek naar een unieke locatie voor uw feest? Huis De Colvenier is ondergebracht in een authentiek herenhuis in het centrum van Antwerpen. De woning zorgt voor een romantische sfeer en een huiselijke omgeving. Je kan uw ogen de kost geven in de open keuken, stijlvol tafelen in het exclusief pand en dansen in de zuiderse loggia.

Maar het hoogtepunt van uw feest in Huis De Colvenier is het flaneren door de indrukwekkende wijnkelder. Dit labyrint van kelders herbergt honderden klassewijnen en is bijzonder geschikt voor uw aperitief en de verwelkoming van uw gasten.


Oude Patriciërswoning

+ 150 personen
stijlvol, klasse en kunstzinnig
jubileum, verjaardag, huwelijk,...
Deze zaal ademt tijdloze klasse, authenticiteit en sfeer uit ! Ooit de thuis van een Antwerpse Schuttersgilde 'De Colveniers' is dit huis nu de thuis van elk wie kan genieten van kwaliteit, kunst en verfijnde gastronomie. De aanpalende loggia, dat dienst doet als wintertuin en zomerterras, baadt in een zonovergoten, zuiderse sfeer.
sfeerbeelden »


Deze feestzaal is geschikt voor: trouwfeest - communiefeest - jubileum - verjaardagsfeest - andere


Imposante wijnkelders

max capaciteit: 200 personen
sfeervol, uniek en gezellig
receptie, aperitief en wijndegustatie
Onze wijnkelders zijn dé plaats bij uitstek om uw genodigden en gasten te ontvangen voor een receptie of aperitief. In deze unieke zaal vindt u ruim 20.000 flessen wijn van over de ganse wereld. De verschillende ruimtes vormen op hun beurt kleine wijnkelders waar het aangenaam vertoeven is in kleinere kring. sfeerbeelden »

Deze feestzaal is geschikt voor: receptie voor elk type feest - andere


Renaissance salon

Max. capaciteit: 60 personen
besloten, intiem en stijlvol
jubilea, communiefeest,...

De majestueuze luchters, grote vensterpartijen, houten parket en statige schouwmantels typeren beide feestzalen. Deze zalen zijn in het bijzonder geschikt voor kleinere groepen. sfeerbeelden »

Deze feestzaal is geschikt voor: jubileum - communiefeest - huwelijksfeest - andere

 

* * * *

Wat zeggen onze klanten ?

" Wij hebben de 60ste verjaardag van papa gevierd samen met familie. Het was een feest in stijl en bijzonder goed verzorgd ! "


" De organisatie van ons huwelijksfeest was een unieke ervaring. Ik zal jullie graag aanbevelen aan vrienden en familie "


" Voor ons weekendje weg in Antwerpen heeft jullie zaak werkelijk alles overtroffen. Wij hebben er alle 10 bijzonder van genoten... "

 

meer uitspraken uit ons gastenboek

video restaurant

blog restaurant


Haal meer uit uw website met websitedokter.be
Zaal Antwerpen voor uw trouwfeest, communiefeest, huwelijksfeest,...