Controleer of onze feestzalen nog beschikbaar zijn op je gewenste datum

klik hier

Meer dan een bijzondere locatie
geniet u vooral ook van
verfijnde gerechten.

Een bezoek aan ons feestcomplex zal aantonen dat ‘klasse en kwaliteit’ het motto is van Feestzaal De Colvenier. Het menu wordt samengesteld in onderling overleg afhankelijk van jouw smaak, tijd en budget. De klant en zijn gasten moeten zich thuis voelen.

  • feestgerecht 1
  • feestgerecht 2
  • feestgerecht 3
  • feestgerecht 4

Traditionele keuken met creatieve toets.

Wie houdt van heerlijk feesten in een unieke locatie, kan zich geen betere locatie voorstellen. Maar een échte levensgenieter opteert natuurlijk ook voor de inhoud van de kaart en die is in feestzaal De Colvenier uitmuntend!

Zaakvoerder Patrick Van Herk staat zelf achter het fornuis en stemt het menu grotendeels af op het aanbod en de kwaliteit van de dagelijkse markt. Dat wild tijdens het seizoen een belangrijke inspiratiebron vormt voor het menu, spreekt voor zich.

Voeg daarbij de attentievolle en onberispelijke service en het zal je niet verbazen dat dit een toplocatie is voor je feest.

Voorproefje

Mijn partner en ik vierden onze huwelijksverjaardag in de Colvenier. Het eten was subliem. Prijs/kwaliteit krijgt het van ons een dikke 10.

Brigitte De Coster

Niks op aan te merken, van het aperitief tot het dessert. Zeker een van de lekkerste feestmaaltijden die ik ooit gegeten heb. Ons volgend feest organiseren we zeker terug in jullie locatie.

Francine Piens