Controleer of onze feestzalen nog beschikbaar zijn op je gewenste datum

klik hier

Maatwerk is onze uitdaging!

Vertrouw je feest toe aan ons professioneel team en geniet zelf met volle teugen. Je gasten verwelkomen met een komische butler? De zaal een feestelijk tintje geven? Graag een thema-avond? Feestzalen De Colvenier organiseert je feest tot in de puntjes... met aandacht voor al je wensen.

 • Decoratie

  Een persoonlijke touch maakt je feest onvergetelijk. Verwerk jouw lievelingskleur in de belichting, attributen, textiel of de bloemen. Of breng je fantasie tot leven en wij toveren onze zalen met behulp van doeken, decorelementen en belichting om tot een renaissance bibliotheek, tropisch woud, een Venetiaans paleis, ... Jouw feest in hartje Antwerpen wordt heel bijzonder.

  feestdecoratie

  receptie vereniging

  "Het deed de voorzitter van onze vereniging bijzonder veel plezier dat de tafels versierd waren in onze kleuren, compleet met de vlaggetjes. Ook het bloemenontwerp van ons logo was heel origineel en verrassend."

  Detremmerie
 • Animatie

  Geen feest zonder muziek en animatie! Een komische ober, verwelkomingcomité, tafelgoochelaar, bands en dj's moeten zorgen voor een uiterst onspannen sfeer en vrolijke ambiance onder uw genodigden. Feestzalen De Colvenier werkt hiervoor samen met de beste Belgische animatoren en artiesten.

  animatie op je feest
 • Arrangementen

  Wijndegustatie
  De wijnkelders van Huis De Colvenier vormen een bijzonder decor voor een whisky- of wijn- degustatie. Je gasten maken onder begeleiding van onze sommelier kennis met de beste wijnen en whisky’s uit alle uithoeken van de wereld. Met een capaciteit van meer dan 100 personen lenen de wijnkelders zich voor grote feesten. Maar door de talrijke gangetjes en nisjes is de kelder ook ideaal voor een intiem en besloten feestje.

  Culinaire carrousel

  Verwen je gasten, familie en vrienden en neem ze mee op een parcours langs de culinaire toppers van Antwerpen. Onder begeleiding van een ervaren gids bezoek je diverse restaurants waar je kan genieten van een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert. Feestzalen De Colvenier is de kers op de taart en afsluiter van deze culinaire carrousel.


CONTROLEER NU of onze zalen nog vrij zijn!

 • Nuttig jullie aperitief in de grootste wijnkelders van Antwerpen
 • Wandel binnen in open keuken en kijk mee over de schouders van Chef-kok
 • Dineer in één van onze bijzondere & authenktieke thema- feestzalen
 • Proef verfijnde gerechten van gerenomeerde kok
U feestelijk aanbevolen door: look out de morgen njam